Simon Stijlstraat 5, 8861 CH Harlingen 0517-858968

Blue Frog

LOEX Mode En Meer  Blue Frog

Blue Frog

Blue Frog Jeans is een Nederlands jeansmerk uit Amsterdam, bekend om zijn casual/day wear stijl, met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding en een constante goede pasvorm in de maten 42 t/m 54. Het aanbod van de drie verschillende pasvormen, regular fit, skinny fit en slim fit, in combinatie met premium jeanskwaliteit, garandeert dat Blue Frog een Jeans heeft voor iedere vrouw.

Luxe stretch denim stoffen voor grote maten dames mode. Hogere fit. Het merk biedt twee denim collecties per jaar en bestaat uit jeansbroeken, jogjeans, jogdenim, jeansjurken, jeansblouses, jeanstruien, luxe leren jassen, jeansrokken, topjes en blazers, die allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. Diverse modische kleuren bepalen per collectie het kleurenbeeld. Zwart, lightblue denim, darkblue denim, beige en wit zijn altijd draagbaar.

Diverse wassingen, zoals stone-washed, destroyed denim en cleane wassingen. Het uitgangspunt van Blue Frog Jeans is om fashion aan te bieden, die aan het huidige modebeeld appelleert, waarbij de nieuwste trends, kleuren, denim stoffen en luxe leer kwaliteiten worden gebruikt

Mode:

Blue Frog

Date:

21 juli 2019